Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

23/05/2023

Проект рішення від 26.04.2024 «Про затвердження Положення про відділ з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради в новій редакції»

                                                                                    

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від 000.00.2023р.                           с. Вороньків                          № 000-24-VIII

 

Про затвердження Положення про відділ з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради в новій редакції

Керуючись статтями  25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та з метою належної роботи організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про відділ з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради у новій редакції, що додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, молоді, фізичної культури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

Сільський голова                                     Любов ЧЕШКО

 

 

 


Прикріплені файли: