Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

16/05/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 15.05.2023 № 140 «Про встановлення ТОВ «КЕГ-ТЕПЛО» скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Від 15 травня 2023р.                       с. Вороньків                                № 140

 

Про встановлення ТОВ «КЕГ-ТЕПЛО»

скоригованих тарифів на теплову енергію,

 її виробництво, транспортування та постачання

 

Відповідно до п.п.2, п. «а» ч.1 ст.28, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», п.2 ст.14, ст.31, ч.6 ст.32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Наказу Мінрегіонрозвитку від 30.07.2012 № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», з метою проведення коригування тарифів на теплову енергію її виробництво, транспортування та постачання, розглянувши звернення ТОВ «КЕГ-ТЕПЛО», в межах функцій органу місцевого самоврядування, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити ТОВ «КЕГ-ТЕПЛО» скоригований тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для котелень Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів (військова частина 3070 Національної гвардії України)  у розмірі: 4 098,00 грн. (чотири тисячі дев’яносто вісім гривень 00 коп.) без ПДВ  за 1 Гкал.

2. ТОВ «КЕГ-ТЕПЛО» довести встановлений скоригований тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання до відома споживачів відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови Іщенка О.М.

 

Сільський голова                                                           Любов Чешко