Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

16/05/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 15.05.2023 № 133 «Про затвердження Порядку направлення дітей Вороньківської територіальної громади до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за кошти місцевого бюджету»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 15 травня 2023 р.                      с. Вороньків                             № 133

 

 

 

Про затвердження Порядку направлення

дітей Вороньківської територіальної громади

до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

за кошти місцевого бюджету

 

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Програми оздоровлення та відпочинку дітей Вороньківської сільської ради  на 2021-2023 роки, з метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

                                                                                               

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок направлення дітей Вороньківської сільської територіальної громади до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за кошти місцевого бюджету, що додається.

2. Управлінню гуманітарного розвитку, службі у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради забезпечити виконання Порядку направлення дітей Вороньківської сільської територіальної громади до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку під час організації відпочинку дітей.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу Пасько.

 

 

Сільський голова                                                       Любов ЧЕШКО

 

Додаток