Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/02/2023

Проект рішення від 10.02.2023 «Про внесення змін в рішення Вороньківської сільської ради від 19.03.2021 року № 144-5-VIII «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»»

                                                                            

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від 17.02.2023р.                                 с. Вороньків                          № 000-22-VIII

 

 

Про внесення змін в рішення Вороньківської сільської ради від 19.03.2021 року № 144-5-VIII «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»

З метою врегулювання та збереження правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Вороньківської сільської ради, з власної ініціативи, відповідно до пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 ст. 6, п. 3 ст. 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 р. № 630 Вороньківська сільська рада

                                              ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в рішення Вороньківської сільської ради «Про доцільність передачі в оренду майна,  що належить до комунальної власності  Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»  № 144-5-VIII від 19.03.2021 року та доповнити Перелік першого типу об'єктів комунального майна Вороньківської сільської ради , яке доцільно передати в оренду наступним об'єктами:

 

 

Адреса

Назва об’єкта 

Площа, кв.м.

1

с. Старе, вул. Партизанська, 15-Б

Будівля амбулаторії, літера А, 1 поверх, підвал

786,8

2

с. Старе, вул. Партизанська, 15-Б

Будівля адміністративна, літера Б

169,4

3

с. Старе, вул. Партизанська, 15-Б

Будівля адміністративна, літера В

138,6

     2. Майно, вказане в пункті 1 цього рішення, використовувати за конкретним цільовим призначенням, яке передбачене правовстановлюючими документами.

3. Вважати дане рішення погодженням уповноваженого органу управління Вороньківської сільської ради рішення балансоутримувача про намір передачі майна в оренду.

      4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

 

 

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення