Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/01/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 12.01.2023 № 6 «Про план заходів щодо наповнення бюджету Вороньківської сільської територіальної громади, виявлення додаткових джерел надходжень до бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2023 році»

 

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  12 січня 2023 року                   с. Вороньків                                       № 6

   

 

Про план  заходів щодо наповнення бюджету Вороньківської сільської   територіальної громади, виявлення додаткових джерел надходжень до бюджету,  дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2023 році

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року №252 «Про деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення виконання бюджету територіальної громади, економного і раціонального використання коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити План заходів щодо наповнення бюджету Вороньківської сільської   територіальної громади, виявлення додаткових джерел надходжень до бюджету,  дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2023 році (додається).

 

2. Керівникам структурних підрозділів сільської ради та виконавчого комітету сільської ради, керівникам бюджетних установ, які фінансуються з бюджету Вороньківської сільської територіальної громади та за рахунок субвенції з державного та місцевих бюджетів забезпечити виконання планів заходів.

 

3. Розпорядникам коштів третього ступеня Вороньківської сільської ради  посилити роботу щодо економії бюджетних коштів та запобігати порушенням, що призводять до втрат фінансових ресурсів.

 

4. Виконавцям заходів про стан їх реалізації інформувати фінансовий відділ сільської ради щокварталу до 05 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вороньківської сільської ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення