Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/01/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 30.12.2022 № 289 «Про встановлення обмежень щодо реалізації та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард тощо) в період воєнного стану на території населених пунктів Вороньківської сільської ради»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

       від 30 грудня 2022 року                с. Вороньків                             № 289

 

 

 

Про    встановлення    обмежень    щодо

реалізації та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард тощо) в період воєнного стану на території  населених  пунктів Вороньківської  сільської  ради

 

                 На виконання законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про основи національного спротиву», з урахуванням Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», а також постанови КМУ від 05 січня 2021 року № 8  «Про затвердження Технічного регламенту піротехнічних виробів», протоколу засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 26.12.2022р. №178, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Заборонити на території Вороньківської  сільської ради  фізичним та юридичним особам, в тому числі суб’єктам господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торгівельного та іншого призначення реалізацію та використання піротехнічних засобів (феєрверків, петард, фальшфеєрів, димових шашок, інших піротехнічних виробів, що мають світловий та звуковий ефект) з метою недопущення порушень громадського порядку і спокою громадян довести інформацію до їх відома.

Відповідальні: суб’єкти господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Вороньківської сільської ради, начальник відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель – Бунчук Г.А., головний спеціаліст відділу матеріально-технічного забезпечення, цивільного захисту населення та охорони праці – Шафорост Д.А., дільничні інспектори поліції – Кінтер С.І. та Репа О.О.,

Термін: невідкладно, надалі - постійно на час дії

правового режиму воєнного стану

 

          2.   Провести роз’яснювальну роботу серед населення та оприлюднити інформацію на офіційних веб-ресурсах щодо заборони реалізації та використання піротехнічних засобів (феєрверків, петард, фальшфеєрів, димових шашок, інших піротехнічних виробів, що мають світловий та звуковий ефект ) на території  Вороньківської  сільської ради  під час дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Відповідальні: старости сіл, головний спеціаліст управління гуманітарного розвитку - Федько О.П., головний спеціаліст відділу матеріально-технічного забезпечення, цивільного захисту населення та охорони праці – Шафорост Д.А.

 Термін: невідкладно

3.  Провести серед  дітей та учнівської  молоді  бесіди  щодо  правил поведінки в громадських  місцях  під  час  зимових  канікул  та  щодо заборони  використання піротехнічних засобів (феєрверків, петард, фальшфеєрів, димових шашок, інших піротехнічних виробів, що мають світловий та звуковий ефект) під час  Новорічних  та  Різдвяних свят  на території  Вороньківської  сільської ради  під час дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Відповідальні: начальник управління гуманітарного розвитку – Кравцов В.І. та керівники закладів освіти                                                                  Термін: невідкладно

          4. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Іщенка О.М.

 

 

Сільський голова                                                                Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення