Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/01/2023

Рішення сесії сільської ради від 19.12.2022 № 738-20-VIII «Про умови праці сільського голови Вороньківської сільської ради та заступників з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради на 2023 рік»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 19.12.2022р.                           с. Вороньків                          № 738-20-VIII

 

Про умови праці сільського голови

Вороньківської сільської ради

та заступників з питань діяльності

виконавчих органів Вороньківської сільської ради на 2023 рік

                     

                             Відповідно до частини першої статті 59 Закону України   «Про  місцеве самоврядування в Україні» , частині першої статті 10, статей 11, 14,15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» , Постанови КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів, та інших органів» № 268 від 09.03.2006 року (із наступними змінами),  «Положення про умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам виконавчого комітету Вороньківської сільської ради»,  Вороньківська сільська рада

         ВИРІШИЛА:

                    1. Встановити сільському голові Чешко Любові Іванівні оклад, згідно з штатним розписом та надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг  посадової особи місцевого самоврядування  та надбавки за вислугу років

                  2.Здійснювати щомісячне преміювання сільського голови Чешко Любові  Іванівни в розмірі 150% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах фонду оплати праці.

      3. Здійснювати преміювання сільського голови Чешко Любові Іванівни до державних та професійних  свят (День Незалежності, День місцевого самоврядування) в розмірі 3000,00 гривень, та за результатами річної роботи в розмірі посадового окладу.

     4. Надавати  сільському голові Чешко Любові Іванівні матеріальну допомогу  на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань при наданні щорічної відпустки в розмірах передбачених законодавством у розмірі середньомісячної заробітної плати.

      5. Встановити заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Іщенку Олександру Миколайовичу  оклад, згідно з штатним розписом та надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг  посадової особи місцевого самоврядування  та надбавки за вислугу років.

     6.  Здійснювати щомісячне преміювання заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Іщенку Олександру Миколайовичу  в розмірі 150 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах фонду оплати праці.

        7. Здійснювати преміювання заступнику сільського голови з питань  діяльності виконавчих органів Іщенку Олександру Миколайовичу  до державних та професійних  свят (День Незалежності, День місцевого самоврядування) в розмірі 3000,00 гривень, та за результатами річної роботи в розмірі посадового окладу.

     8. Надавати  заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Іщенку Олександру Миколайовичу  матеріальну допомогу  на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань при наданні щорічної відпустки в розмірах передбачених законодавством у розмірі середньомісячної заробітної плати.

       9. Встановити заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Пасько Людмилі Анатоліївні  оклад, згідно з штатним розписом та надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг  посадової особи місцевого самоврядування  та надбавки за вислугу років.

      10. Здійснювати щомісячне преміювання заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Пасько Людмилі Анатоліївні  в розмірі 150 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах фонду оплати праці.

      11. Здійснювати преміювання заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Пасько Людмилі Анатоліївні  до державних та професійних  свят (День Незалежності, День місцевого самоврядування) в розмірі 3000,00 гривень, та за результатами річної роботи в розмірі посадового окладу.

     12. Надавати  заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Пасько Людмилі Анатоліївні  матеріальну допомогу  на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань при наданні щорічної відпустки в розмірах передбачених законодавством у розмірі середньомісячної заробітної плати.

    13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

 

 

Сільський  голова                                                               Любов ЧЕШКО