Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проекти рішень сесій сільської ради від 07.02.2022 № 000-13-VІІІ «Про відмову в передачі громадянам земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва на території Вороньківської сільської ради»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

Восьме скликання

Тринадцята чергова сесія

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Про відмову в передачі громадянам земельних ділянок

у  власність для індивідуального дачного будівництва

на території Вороньківської сільської ради

 

Розглянувши заяви громадян та графічні матеріали до них, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології,  земельних відносин, архітектури і будівництва, враховуючи генеральний план та план зонування села Кийлів, відповідно до статей 12, 118, 121, 154, 155 Земельного кодексу України та пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, Вороньківська сільська рада 

ВИРІШИЛА

1. Відмовити громадянам у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва  в с. Кийлів на території Вороньківської сільської ради, згідно з додатком,  в зв’язку з  тим, що згідно п. 6.1.32, 6.1.33 ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування і забудова територій» граничний розмір площі земельних ділянок, які надаються громадянам для нового житлового будівництва має становити не менше 150 м2 для блокованої забудови і не менше 500 м2 для індивідуальної житлової забудови.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на   постійну комісію  сільсьокї ради з питань екології, земельних відносин,  архітектури і будівництва ( голова комісії – Царик К.В.)

                          

Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

 

 

с. Вороньків

Від 00.02.2022 року 

№ 000-13-VІІІ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення