Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проекти рішень сесій сільської ради від 07.02.2022 № 000-13-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для розміщення, будівництва для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (під ТП – 10/0,4 КВ та опори лінії електропередач ) ПрАТ «СВС – ДНІПРО» в межах с. Проців , Бориспільського району, Київської області»

                                                                                                                                        

 

                                                       b„

ВОРОНЬКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА   ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення   земельної

ділянки  в користування  на умовах    оренди  для розміщення, будівництва           для розміщення , будівництва,    експлуатації  та обслуговування    будівель   і споруд об'єктів передачі       електричної та теплової енергії   (під ТП – 10/0,4 КВ та опори лінії електропередач ) ПрАТ  «СВС – ДНІПРО»  в межах с. Проців , Бориспільського району, Київської області

 

         Розглянувши  заяви  ПрАТ  «СВС -ДНІПРО»   та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 93, 123 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

                                                                  ВИРІШИЛА :

 

             1. Затвердити проект землеустрою   щодо відведення   земельних    ділянок  в користування  на умовах   оренди  ПрАТ  «СВС - ДНІПРО»   для розміщення , будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд об'єктів передачі   електричної та теплової енергії під ТП – 10/0,4 КВ та опори лінії електропередач ) ПрАТ  «СВС – ДНІПРО»  в межах с. Проців , Бориспільського району, Київської області .

             2. Передати    в  оренду    ПрАТ  «СВС - ДНІПРО»    строком на  ________років  земельну ділянку для     розміщення, будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд  об'єктів  передачі     електричної та теплової енергії під ТП – 10/0,4 КВ та опори лінії електропередач ) ПрАТ  «СВС – ДНІПРО»  в межах с. Проців , Бориспільського району, Київської області

             3. Встановити розмір річної орендної плати  за земельні  для      розміщення , будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд  об'єктів передачі     електричної та теплової енергії під ТП – 10/0,4 КВ та опори лінії електропередач ) ПрАТ  «СВС – ДНІПРО»  в межах с. Проців , Бориспільського району, Київської області   в розмірі                %  від діючої  нормативної грошової оцінки землі.

             Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради .  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/   18010600 , код отримувача(ЄДРПОУ) :   38007070, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 308999980334129812000010794   (орендна плата  за  землю  з  юридичних осіб) .

             4. ПрАТ  «СВС-ДНІПРО»   передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

             5. ПрАТ  «СВС-ДНІПРО»  заключити договір оренди  на  дану  земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

             6. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди  .

             7. ФОП Кодь В.В.   передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

           8.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

 

Сільський голова                                                     Л.І.Чешко

 

  с. Вороньків

  від 00.02.2022 року

  № 000 – 13 - VІІІ

 

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення