Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови  на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває у власності гр. Станкевич Максима Олеговича  площею   0,1272 га (кадастровий номер земельної ділянки 3220886001:01:014:0116) по вул. Дружби, 1 в с. Проців Бориспільського району Київської області»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови  на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває у власності гр. Станкевич Максима Олеговича  площею   0,1272 га (кадастровий номер земельної ділянки 3220886001:01:014:0116) по вул. Дружби, 1 в с. Проців Бориспільського району Київської області

Розглянувши заяву гр. Станкевича Максима Олеговича  та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розроблений ФОП Кодь В.В., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:  

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Станкевича Максима Олеговича, цільове призначення якої змінюється з земель для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови  на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  по вул. Дружби,1  в с. Проців  Бориспільського району Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр.  Станкевича Максима Олеговича  площею 0,1272  га (кадастровий номер 3220886001:01:014:0116)  по вул. Дружби, 1 в с. Проців Бориспільського району Київської області  із земель для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови  (03.15) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (03.07). Категорія земель – землі громадської забудови.

3. ФОП Кодь В.В. примірник проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

Сільський голова                                                          Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022 року

№ 000-13-VIII          

 

 


Прикріплені файли: