Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для індивідуального садівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебуває у власності гр. Мартинюк Галини Тихонівни в с.Старе, Бориспільського району Київської області»

герб

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА   ЧЕРГОВА  СЕСІЯ

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для  індивідуального садівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебуває у власності гр. Мартинюк Галини Тихонівни в с. Старе,  Бориспільського району Київської області

Розглянувши заяву гр. Мартинюк Галини Тихонівни  та проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель  для індивідуального садівництва на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (присадибна ділянка) розроблену ФОП Краєвий Юрій Олексійович  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:  

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які перебувають у власності гр. Мартинюк Галини Тихонівни, цільове призначення яких змінюється з земель для індивідуального садівництва на землі для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)   в с. Старе, Бориспільського району Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельних ділянок, які перебувають у власності гр. Мартинюк Галини Тихонівни кадастровий номер:

 3220887000:03:002:0473  площею 0,1000га.;

 3220887000:03:002:0476  площею 0,5000га.;

 в с. Старе, Бориспільського району, Київської області  із земель для індивідуального садівництва (01.05) на землі для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (присадибна ділянка) (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

3.  ФОП Краєвий Юрій Олексійович   примірник проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на   постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

                          

                      Сільський голова                                                          Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022  року

№ 000-13-VІІІ    

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення