Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки Жовтнева – 1 на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ  КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА  СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про  погодження  надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки  Жовтнева – 1  на території Вороньківської сільської ради Бориспільського  району Київської області

 

     Розглянувши клопотання Державної служби геології та надр України  №23434/01/07-21 від 31.12.2021 року щодо розгляду питання погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки Жовтнева -1, що знаходиться на території Вороньківської сільської ради Бориспільського  району Київської  областівраховуючи пропозиції  постійної комісії з питань екології , земельних відносин, архітектури і  будівництваоводгоспгаді погодження , керуючись п.9 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 № 615,  п. 1 ч. 1 ст. 10 Кодексу України “Про надра”, постановою Кабінету Міністрів України від 12.12.1994 №827 «Про затвердження переліків корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення», п. 36, ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада  

 

ВИРІШИЛА:    

                                                            

1. Відмовити в погодженні надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки Жовтнева -1, що знаходиться на території Вороньківської сільської ради Бориспільського  району Київської  області,  оскільки   масив   знаходиться в межах  Смарагдової   мережі, що призведе до  незворотної шкоди  екосистемі.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

Сільський голова                                           Любов Чешко                    

с.  Вороньків

від 00.02.2022р.

№  000-13-VІІІ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення