Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову у наданні  дозволу гр. Чуряку Миколі Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Парковій,31 в с.Вороньків, Бориспільського району, Київської області»

герб

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ   

 

Про   відмову  у наданні  дозволу гр. Чуряку Миколі Сергійовичу   на

розробку  проекту землеустрою  щодо   відведення    земельної

ділянки  на умовах   оренди для   будівництва та обслуговування

житлового   будинку,  господарських   будівель  і   споруд    по  вул. Парковій,31 в  с.Вороньків,  Бориспільського району, Київської області

 

           Розглянувши клопотання  гр. Чуряка Миколи Сергійовича про  надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на умовах оренди   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Парковій,31 в   селі Вороньків, Бориспільського району, Київської області,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології ,земельних відносин, архітектури  і  будівництва , керуючись ст. 93 Земельного кодексу України ст..26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” Вороньківська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

             1.Відмовити в наданні дозволу гр. Чуряку Миколі  Сергійовичу     на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0835  га на умовах оренди   для   будівництва  та  обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд   по вул. Парковій, 31   в с.Вороньків, Бориспільського району Київської області, оскільки не відповідає   цільове призначення земельної ділянки  цільовому призначенню  об’єкту нерухомого майна -  нежитлова будівля (заготпункт).

            

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

                  Сільський голова                                          Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022  року

 № 000 - 13 - VІІІ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення