Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову гр. Кононовій Дар'ї Дмитрівні у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на  умовах оренди для комерційної діяльності та побутового обслуговування на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

 

герб

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ   КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА  СЕСІЯ

ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про відмову гр. Кононовій Дар'ї Дмитрівні у наданні  дозволу  на  розробку    проекту  землеустрою  щодо   відведення   земельної  ділянки  в користування на  умовах  оренди  для комерційної діяльності та побутового обслуговування на   території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

        Розглянувши заяву гр. Кононової Дар'ї Дмитрівни та документи до неї,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, відповідно до статей 12, 93,123 Земельного кодексу України, п.24 Розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні”,   Вороньківська сільська рада                              

                                                                    

                                                                      ВИРІШИЛА:

 

        1. Відмовити гр.  Кононовій Дар'ї Дмитрівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для комерційної діяльності та побутового обслуговування на   території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області зв’язку  з  невідповідністю місця розташування вказаної  на картографічних матеріалах  земельної ділянки містобудівній документації с. Кийлів, а саме земельна ділянка знаходиться в зоні КС-5 (зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації ).

        2.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

         Сільський голова                                                Л.І.Чешко

 

  с. Вороньків

  від 00.02.2022 року

 № 000-13-VIII

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення