Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову у затвердженні проектів землеустрою та передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного садівництва на території Вороньківської сільської ради»

герб

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ    РІШЕННЯ

 

Про відмову  у затвердженні проектів землеустрою та передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного    садівництва  на території Вороньківської сільської ради

 

Розглянувши заяви громадян та проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розроблені суб'єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, відповідно до статей 12, 33, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, п. 34   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити у затвердженні  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для колективного садівництва  та передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного садівництва  на території Вороньківської сільської ради згідно з додатком.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)

 

         Сільський голова                                                                  Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022 року

№ 000-13-VІІІ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення