Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову гр. Удод Оксані Павлівні у продовженні терміну дії договору оренди земельної ділянки під торгівельним павільйоном «Шако» гр. Удод Оксані Павлівні в с. Вороньків  по вул. Кийлівська 1-в»

герб

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА   ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ      РІШЕННЯ

 

Про відмову гр. Удод Оксані Павлівні у  продовженні   терміну  дії

договору оренди  земельної   ділянки  під торгівельним павільйоном

«Шако» гр. Удод Оксані Павлівні в с. Вороньків  по вул.  Кийлівська 1-в.

 

 

Розглянувши  заяву гр. Удод Оксани Павлівни  та пакет документів до неї,  враховуючи пропозиції  постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури і  будівництва, відповідно до ст.  33 Закону України «Про оренду землі»,  керуючись ст. 93 Земельного кодексу України  пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Вороньківська сільська рада    

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Відмовити  гр. Удод Оксані Павлівні  в продовженні терміну  дії договору оренди земельної ділянки площею 0,045га кадастровий номер  3220881701:01:016:0265 , під торгівельним павільйоном «Шако»  в с. Вороньків вул. Кийлівська, 1-в,  оскільки термін дії даного Договору закінчився 25.10.2021 року, що відповідно до шостого  підпункту, пункту «Строк дії договору» Договору (закінчення строку, на який його було укладено), є підставою для його припинення.

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва. 

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 00.02.2022 року

№ 000-13-VІІІ

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення