Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для індивідуального дачного будівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебувають у власності гр. Чернова Олександра Дмитровича в с. Кийлів,  Бориспільського району Київської області»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА                            

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ      РІШЕННЯ

 

Про  відмову  у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для індивідуального дачного будівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебувають у власності гр. Чернова Олександра Дмитровича    в с. Кийлів,  Бориспільського району Київської області

 

Розглянувши заяви гр. Чернова Олександра Дмитровича та проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для індивідуального дачного будівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ,розроблені ФОП  Владіміровою О.Л., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Відмовити у затвердженні  проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок, які перебувають у власності гр. Чернова Олександра Дмитровича, цільове призначення яких змінюється з земель для індивідуального дачного будівництва  на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   в с.  Кийлів, Бориспільського району, Київської області, згідно з додатком.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.  

                                            

Сільський голова                                                          Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022 року

№ 000-13-VІІІ      


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення