Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про відмову у наданні дозволу гр. Король Наталії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів»

 

 

  

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ   КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА  ЧЕРГОВА  СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ       Р І Ш Е Н Н Я

 

Про відмову  у  наданні  дозволу  гр. Король Наталії Олександрівні

на  розробку проекту землеустрою щодо відведення   земельної

ділянки  у  власність для  будівництва індивідуальних гаражів

 

         Розглянувши заяву гр. Король Наталії Олександрівни  та  подані  матеріали  до неї, враховуючи  пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,  відповідно до ст..12,118,121,122 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,   Вороньківська  сільська рада 

 

                                                               ВИРІШИЛА :

1.Відмовити в наданні дозволу  гр. Король Наталії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0.01 га для  будівництва індивідуальних  гаражів  по вул.  Горовій   в с.Вороньків  на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району Київської області   в  зв’язку з  невідповідністю місця розташування земельної ділянки містобудівній документації (зона Ж-3).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва (голова комісії – Царик К.В.)      

 

 

                     Сільський голова                                                 Л.І.Чешко

 

с. Вороньків

від 00.02.2022  року

№ 000-13-VIII                                        

 


Прикріплені файли: