Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік»

герб

 

Вороньківська сільська рада

Бориспільського району Київської області

Восьме скликання

 ТРИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

Проект Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження Програми 

надання соціальних гарантій

фізичним особам, які надають

соціальні послуги з догляду на

непрофесійній основі на 2022 рік

 

З метою соціального захисту та соціальної підтримки осіб, які потребують сторонньої  допомоги  шляхом надання якісних соціальних послуг; відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26Закону  України  “Про   місцеве  самоврядування   в  Україні”, статей 89, 91   Бюджетного  кодексу  України; враховуючи рекомендації постійних комісій сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності та з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту Вороньківська сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності (голова комісії – Черкунов С.М.) та з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (голова комісії – Богуш Алла Іванівна)

С.Вороньків

Від 02.2022 року

№  – 13 - VIII

Сільський голова                                                                           Л.І. Чешко

 


Прикріплені файли: