Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/02/2022

Проект рішення від 07.02.2022 «Про затвердження статуту ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ "ВОРОНЬКІВ"»

герб

Про затвердження статуту  

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ "ВОРОНЬКІВ"

Про затвердження статуту  

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ "ВОРОНЬКІВ"

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

Тринадцята чергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

Про затвердження статуту  

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ "ВОРОНЬКІВ"

 

Враховуючи необхідність ефективного використання майна територіальної громади, керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст. 3, 5, 6 Закону України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності»,  з метою приведення статутних документів до нормативів законодавчої бази та розширення предмету діяльності комунального підприємства сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ «ВОРОНЬКІВ»  (код ЄДРПОУ 30925963) у новій редакції, що додається.

            2. Доручити керівнику КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМБІНАТУ «ВОРОНЬКІВ»  (код ЄДРПОУ 30925963) Райкову Вадиму Олексійовичу подати відповідні документи та вчинити дії для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців  та громадських формувань.

            3. Контроль  за виконанням  даного  рішення  покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іщенка Олександра Миколайовича.

 

Сільський голова                                                           Л.І.Чешко

 

 

с. Вороньків

від


Прикріплені файли: