Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

13/01/2022

Регуляторна політика від 24.12.2021 № 524-12-VІІІ «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Вороньківської сільської ради на 2022 рік»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про затвердження плану діяльності з підготовки

проектів регуляторних актів у сфері господарської

діяльності Вороньківської сільської ради на 2022 рік

 

З метою правового регулювання господарських відносин, відповідно до статей 7,13 та 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності, Вороньківська сільська рада

 В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Вороньківської сільської ради на 2022 рік, (додаток №1 ).

2. Оприлюднити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Вороньківської сільської ради на 2022 рік на офіційному сайті Вороньківської сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності (голова комісії –Черкунов С.М.)

 

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 24.12.2021 року

№ 524-12-VІІІ


Прикріплені файли: