Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/08/2021

Рішення сесії сільської ради від 10.08.2021 № 369-9-VІІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу , що перебуває у власності громадянки Яцюти Валентини Аксентіївни»

Описание: TSIGN                                                                

 

 

                                                                                                                                                                                                       

                                                        

            ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  Р І Ш Е Н Н Я

  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу , що перебуває у власності громадянки Яцюти Валентини Аксентіївни    площею   0,5000 га (кадастровий номер земельної ділянки 3220887600:04:006:0034)    в с. Васильки,  Бориспільського району, Київської області           

                   Розглянувши заяву гр.  Яцюти Валентини Аксентіївни    та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу, розроблений ФОП Кодь В.В., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:  

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр.  Яцюти Валентини Аксентіївни , цільове призначення якої змінюється з земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  в с. Вороньків , Бориспільського району Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр.       Яцюти Валентини Аксентіївни площею 0,5000 га (кадастровий номер 3220887600:04:006:0034)   в с. Васильки , Бориспільського району, Київської області  із земель для ведення особистого селянського господарства (01.03) у землі для  розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу (12.11).Категорія земель –землі промисловості, транспорту ,зв'язку ,енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Затвердити розрахунок розміру втрат сільськогосподарського виробництва, спричинених зміною цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 3220887600:04:006:0034 ,що перебуває у власності гр. Яцюти Валентини Аксентіївни  ,цільове призначення якої змінюється з земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу  в с. Васильки , Бориспільського району Київської області в розмірі  52 717 (п'ятдесят дві тисячі  сімсот сімнадцять ) грн.

4.Сплатити гр. Яцюті В.А.вказану суму  протягом  тридцяти календарних днів  на рахунок Вороньківської сільської ради :UA 768999980334119848000010794, одержувач : ГУК у Київ.обл/Вороньків.сіл/21110000, код отримувача (ЄДРПОУ): 37955989. Банк отримувача :Казначейство України (ел.адм.подат.)

3.  ФОП Кодь В.В. примірник проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.        

 

 

          Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

 

 

 

с. Вороньків

від 10 серпня  2021 року

№ 369-9-VІІІ          

 

 

    

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення