Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

29/12/2021

Розпорядження сільського голови від 29.12.2021 № 353 «Про комісію з підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад у сфері охорони здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області»»


b„

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про комісію з підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад у сфері охорони здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області»

 

З метою підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад, з урахуванням рішень Вороньківської сільської ради від 24 грудня 2021 року № 533-12-VIII «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», Бориспільської міської ради від 26 жовтня 2021 року № 1095-14-VIII «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», Гірської сільської ради від 23 грудня 2021 року  № 891-27-VIII «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», Золочівської сільської ради від 24 грудня 2021 року № 609-20-VIII «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», Пристоличної сільської ради від 23 грудня 2021 року № 1599-11-VIII «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», враховуючи розпорядження Бориспільського міського голови Борисенка В.К. від 28 грудня 2021 року № 371 «Про комісію з підготовки проекту договору про співробітництво територіальних громад у сфері охорони  здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області», відповідно до статей 5, 6, 7 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», підпункту 20 статті 42, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Погодити склад комісії з підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад у сфері охорони здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області» (далі – Комісія)  у складі згідно з додатком.

2. Комісії підготувати проєкт договору про співробітництво територіальних громад між Вороньківською сільською територіальною громадою,  Бориспільською міською територіальною громадою, Гірською сільською територіальною громадою, Золочівською сільською територіальною громадою та Пристоличною сільською територіальною громадою у сфері охорони здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області» та направити його для схвалення Вороньківській сільській раді, Бориспільській міській раді, Гірській сільській раді, Золочівській сільській раді,  Пристоличній сільській раді Бориспільського району Київської області до 31 січня 2021 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасько Л.А.

 

 

Сільський голова                                          Любов ЧЕШКО

 

с.Вороньків

від 29.12.2021 року

№ 353

 

Додаток

до розпорядження сільського  голови

29.12.2021 № 353

 

Склад

комісії з підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад у сфері охорони здоров'я у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області

 

ЛЕЩЕНКО

Сергій Олександрович

-

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів виконавчого комітету Бориспільської міської ради

 

НОВІКОВ

Максим Анатолійович

 

ПАСЬКО

Людмила Анатоліївна

 

 -

 

 

-

начальник юридичного відділу Золочівської сільської ради

 

заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради

 

СТЕПАНЕНКО

Євгеній Миколайович

-

виконувач обов’язків начальника відділу юридичного та кадрового забезпечення виконавчого комітету Гірської сільської ради

 

СТРОКАЧ

Олександр Сергійович

-

заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Пристоличної сільської ради

 

 

 

Секретар ради                                                        Віталіна СПИС


Прикріплені файли: