Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

31/12/2021

Рішення сесії сільської ради від 24.12.2021 № 534 -12-VIII «Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування у Вороньківській територіальній громаді»

 

 
 


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про затвердження Положення про

електронні консультації та опитування

у Вороньківській територіальній громаді

 

З метою інституційного забезпечення та впорядкування процесу проведення електронних публічних консультацій в Вороньківській територіальній громаді, для безпосередньої участі членів територіальної громади  у здійсненні місцевого самоврядування, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 996 від 03.11.2010 р. «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Закону України «Про захист персональних даних» та керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про електронні консультації та опитування у Вороньківській  територіальній громаді, що додається.

2.Спеціалісту із зв’язків з громадскістю  Коваленку Д.О. створити на офіційному сайті  ради розділ «Електронні консультації та опитування» з посиланням на веб-портал «Е-консультації».

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови Пасько Л.А.

 

Сільський голова                                                                  Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 24.12. 2021 року

№  534 -12-VIII  


Прикріплені файли: