Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

31/12/2021

Рішення сесії сільської ради від 24.12.2021 № 525 -12-VIII «Про внесення змін в рішення Вороньківської сільської ради «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу» № 144-5-VIII від 19.03.2021 року»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про внесення змін в рішення Вороньківської сільської ради «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності

Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу» № 144-5-VIII від 19.03.2021 року

 

З метою врегулювання та збереження правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Вороньківської сільської ради, з власної ініціативи, відповідно до пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 ст. 6, п. 3 ст. 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 483 Вороньківська сільська рада:

 

                                              ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в рішення Вороньківської сільської ради «Про доцільність передачі в оренду майна,  що належить до комунальної власності  Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»  № 144-5-VIII від 19.03.2021 року та доповнити Перелік першого типу об'єктів комунального майна Вороньківської сільської ради , яке доцільно передати в оренду наступними об'єктами:
  1. Приміщення котельні, площею 128,5 кв.м, що знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Головурів, вул. Чумацький шлях (вулиця Леніна), будинок 39-а.
  2. Котельня модульна транспортабельна «КОЛВІ» КМ-2-200-Т-Гн, яка знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна, 18.

2. Майно, вказане в пункті 1 цього рішення, використовувати за конкретним цільовим призначенням, яке передбачене правовстановлюючими документами.

3. Вважати дане рішення погодженням уповноваженого органу управління Вороньківської сільської ради рішення балансоутримувача про намір передачі майна в оренду.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенко Олександра Миколайовича.

 

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 24.12.2021 р.

№ 525 -12-VIII                                                       


Прикріплені файли: