Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

21/12/2021

Рішення сесії сільської ради від 10.08.2021 № 373-9-VІІІ «Про внесення змін до рішення сесії №100-04-VІІІ від 11.02.2021 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівельі споруд по вул. Вишневій в с.Вороньків гр. Шаповаловій Наталії Володимирівні »»

 

 

Описание: Описание: TSIGN

 

                          

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про внесення змін до рішення сесії №100-04-VІІІ від 11.02.2021 року  «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівельі споруд  по вул. Вишневій в с.Вороньків  гр. Шаповаловій Наталії Володимирівні »        

 

            Розглянувши  заяву гр. Шаповалової Наталії Володимирівни про внесення  змін до  рішення сесії  сільської ради за  №100-04-VІІІ від 11.02.2021 року  «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для  будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівельі споруд  по вул. Вишневій в с.Вороньків»    стосовно площі земельної ділянки, в зв'язку з тим, що фактична площа земельної ділянки  після  обміру становить   0,0746   га ,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва ,  відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська сільська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення за  №100-04-VІІІ від 11.02.2021 року  «Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівельі споруд  по вул. Вишневій в с.Вороньків  гр. Шаповаловій Наталії Володимирівні »  ,а саме       

 1.1.Пункт  № 4  додатку до рішення викласти в такій редакції :

№№

з/п

Прізвище, ім’я,

по батькові

 

Місце знаходження  земельної ділянки 

Площа

зем.ді-лянки

(га)

 
 

1

2

3

4

 

4.

Шаповалова Наталія Володимирівна

с. Вороньків

0.0746

 

 

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчиз органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.

 

      Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

с. Вороньків

від 10.08. 2021 року

№ 373-9-VІІІ


Прикріплені файли: