Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/08/2021

Рішення сесії сільської ради від 10.08.2021 № 329-9-VIII «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності

 

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення ефективності і якості роботи апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями, рішенням № 20-1-VIII від 08.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та Положень про відділи, управління виконавчого комітету Вороньківської сільської ради», рішенням № 25-2-VIII від 24.12.2020 року «Про внесення змін доструктури апарату виконавчого комітетуВороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», рішенням № 51-4-VIII від 11.02.2021 року «Про внесення змін до  структури апарату виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради  Бориспільського району Київської області  та його чисельності», Вороньківська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести зміни до структури та чисельності апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, затвердженої рішенням № 51-4-VIII від 11.02.2021 року «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та його чисельності», а саме:
    1. Реорганізувати управління архітектури, містобудування, капітального будівництва та земельних відносин виконавчого комітету Вороньківської сільської ради шляхом перетворення у  сектор архітектури та містобудування виконавчого комітету Вороньківської сільської ради  та відділ земельних відносин виконавчого комітету Вороньківської сільської ради.
    2. Визначити чисельність сектору архітектури та містобудування у кількості 2 штатних одиниць у складі:
      1. Завідувач сектору – 1 штатна одиниця.
      2. Головний спеціаліст – 1 штатна одиниця.
    3. Визначити чисельність відділу  земельних відносин у кількості 5 штатних одиниць у складі:
      1. Начальник відділу  – 1 штатна одиниця.
      2. Головний спеціаліст – 1 штатна одиниця.
      3. Спеціаліст І категорії – 3 штатна одиниця.
  2. Затвердити структуру та чисельність апарату виконавчого комітету Вороньківської сільської ради в новій редакції (додаток №1).

 

 

  1. Затвердити Положення про сектор архітектури та містобудування виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області (додаток №2).
  2. Затвердити Положення про відділ земельних відносин виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області (додаток №3).
  3. Забезпечити переведення працівників реорганізованого управління архітектури, містобудування, капітального будівництва та земельних відносин виконавчого комітету Вороньківської сільської ради шляхом переведення у  сектор архітектури та містобудування виконавчого комітету Вороньківської сільської ради  та відділ земельних відносин виконавчого комітету Вороньківської сільської ради за їх згодою.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову  ЧешкоЛ.І.

 

 

Сільський голова                                                                                        Любов  ЧЕШКО

 

 

 

с. Вороньків

від  10.08.2021 року

№ 329-9-VIII

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення