Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

17/12/2021

Проект рішення від 17.12.2021 «Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18 – річного віку, які проживають на території Вороньківської сільської ради на 2022 – 2024 рр.»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ    

                                          

          Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям- сиротам і дітям позбавленим батьківського піклування,  після досягнення 18 – річного віку, які проживають на території Вороньківської сільської ради  на 2022 – 2024 р. р.

        Керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», відповідно до Закону України «Про охорону дитинства», постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2005 року № 823 «Про затвердження Порядку надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18 – річного віку» Вороньківська сільська рада

                                                      ВИРІШИЛА:


       1.  Затвердити Програму надання одноразової допомоги дітям - сиротам і дітям позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18 – річного віку, які проживають на території Вороньківської сільської ради  на 2022 – 2024 р.р. згідно додатку до цього рішення.

      2.Управлінню гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради забезпечити виконання заходів Програми.

       3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію Вороньківської сільської ради з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров'я та соціального захисту.

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО   

 

 

с. Вороньків

від 24.12.2021 року

№ -12-VIII                        

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення