Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

17/12/2021

Проект рішення від 17.12.2021 «Про створення комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради»»

 

 
 


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

Про створення комунальної установи

 «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради»

 

             У зв’язку з необхідністю створення «Центру дитячої та юнацької творчості» Вороньківської сільської ради, з метою забезпечення права дітей  на здобуття позашкільної освіти, відповідно до законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 року № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних ЦДЮТів і Положення про позашкільний навчальний ЦДЮТ», листа МОН України від 17.08. 2021 р. № 1/9-414 Про організацію освітнього процесу в закладах позашкільної освіти у 2021/2022 навчальному році,   ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити комунальну установу «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради».
  2. Затвердити Статут комунальної установи  «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради»  згідно з додатком.
  3. Сільському голові Вороньківської сільської ради Чешко Любові Іванівні у встановленому законодавством порядку здійснити державну реєстрацію  юридичної особи Комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості Вороньківської сільської ради» та вжити заходів щодо виготовлення печатки та відкриття рахунків в підрозділах Державної казначейської служби України.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Вороньківської сільської ради Чешко Любов Іванівну.

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО   

с. Вороньків

від 24.12.2021 року

№ -12-VIII                                                        


Прикріплені файли: