Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

17/12/2021

Проект рішення від 17.12.2021 «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2022 рік по виконавчому комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

 
 


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ    

                                          

Про затвердження  лімітів споживання енергоносіїв на 2022 рік по виконавчому комітету Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

       Відповідно до п.3 статті 51 Бюджетного кодексу України, на виконання пункту 43 Порядку складання, розгляду, затвердження та основні вимоги до виконання кошторисів бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002 року № 228 (зі змінами), з метою встановлення цільових обсягів споживання енергоносіїв, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська  рада

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити на 2022 рік ліміти споживання теплової енергії, водопостачання та водовідведення, електричної енергії та природного газу у фізичних обсягах  по установах виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, згідно з додатком (додаток 1 до рішення додається).

2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради забезпечити:

    1. Доведення до керівників бюджетних установ та закладів лімітів споживання енергоносіїв на 2022 рік ;
    2. Проведення в повному обсязі розрахунків за спожиті енергоносії у межах затверджених лімітів споживання і укладання договорів про відшкодування витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

     3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

Сільський голова                                                      Любов ЧЕШКО

 

с.Вороньків

від 24.12 .2021 р.

№     - 12 -VІІІ

 

 


Прикріплені файли: