Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

18/10/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 18.10.2024 № 342 «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Вороньківської сільської ради»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 18.10.2024 року                    с. Вороньків                           № 342

 

 

Про затвердження умов продажу об’єкта

малої приватизації комунальної власності
Вороньківської сільської ради 

 

 

Відповідно до статті 15 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432 зі змінами та доповненнями, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації від 14.10.2024 року (додається).

 

  1. Затвердити умови продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення будівлі металевого ангару, загальною площею 622,8 кв.м, що знаходиться за адресою: Київська область., Бориспільський  район, село Старе, вул.Польова, 81-В, що додається.

 

3. Затвердити Інформаційне повідомлення Вороньківської сільської ради про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами нежитлового приміщення будівлі металевого ангару, загальною площею 622,8 кв.м, що знаходиться за адресою: Київська область., Бориспільський  район, село Старе, вул.Польова, 81-В, що додається.

 

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

Сільський голова 

Любов ЧЕШКО


Прикріплені файли: