Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

18/10/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 18.10.2024 № 341 «Про погодження тарифів на платні послуги КНП «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги»»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 18.10.2024                                с. Вороньків                           № 341

 

Про погодження тарифів на платні послуги

КНП «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги»

 

        Розглянувши лист адміністрації Комунального некомерційного підприємства «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» від 16.10.2024 №3751/02-17, з метою забезпечення стабільного функціонування закладу охорони здоров’я, відшкодування обґрунтованих витрат на надання медичних послуг, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 №1138 «Про затвердження перелік платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих навчальних закладах», від 25.12.1996 р. №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про платні послуги, які надаються КНП «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Додаток 1)

2. Погодити тарифи на платні послуги, які надаються КНП «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги», що додаються (Додаток 2)

3. КНП «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» кошти, зараховувати до спеціального фонду закладу та забезпечити їх використання відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Оприлюднити дане рішення через засоби масової інформації та на офіційному веб-сайті Вороньківської сільської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО