Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

18/10/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 18.10.2024 № 340 «Про уповноваження відповідальної особи на роботу в електронній торговій системі для проведення процедур малої приватизації комунального майна»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 18.10.2024 року                    с. Вороньків                           № 340

 

 

Про уповноваження відповідальної особи

на роботу в електронній торговій системі

для проведення процедур малої приватизації комунального майна

 

 

Відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432 зі змінами та доповненнями, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації та проведення процедури приватизації комунального майна Вороньківської сільської ради, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Уповноважити начальника відділу економіки інвестицій та публічних закупівель Галину БУНЧУК на роботу  в електронній торговій системі для проведення процедур малої приватизації комунального майна.
  2. Забезпечувати процедури малої приватизації комунального майна  відповідно до вимог Закону України” Про приватизацію державного і комунального майна”, порядку проведення електронних аукціонів для продажу об`єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (із змінами).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

    

 

Сільський голова                                                    Любов ЧЕШКО