Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

04/10/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 04.10.2024 № 327 «Про роботу комісії з обстеження зелених насаджень на території Вороньківської сільської ради»

                                                                                          

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

від 04.10.2024 року                         с. Вороньків                                        № 327

Про роботу комісії з обстеження

зелених насаджень на території

Вороньківської сільської ради

 

       Керуючись статтями 30,33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постановою кабінету Міністрів України № 1045 від 01 серпня 2006 року «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», заслухавши інформацію заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА про роботу комісії з обстеження зелених насаджень на території Вороньківської сільської ради, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА про роботу комісії з обстеження зелених  прийняти до відома.

 

 

  1. Директору КП ЖКК «Вороньків» проводити регулярне обстеження та, за необхідністю, проведення робіт по догляду за деревами в охоронних зонах ліній електропередач спільно з представниками ПрАТ «ДТЕК» «Київські регіональні електромережі», та вздовж вулиць і доріг населених пунктів громади.

 

Відповідальний: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр ІЩЕНКО.

Директор КП ЖКК «Вороньків» Вікторія ЧИРИКАЛО

 

      Термін – постійно. 

 

  1. Коісії з обстеження зелених насаджень на території Вороньківської сільської ради проводити постійне обстеження та контроль за проведенням робіт по догляду за зеленими насадженнями в охоронних зонах ліній електропередач та вздовж вулиць і доріг населених пунктів громади та, за необхідності, вживати своєчасні заходи щодо їхнього утримання та обрізки.

 

 

Відповідальний: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр ІЩЕНКО.

 

Термін – постійно.

 

  1. Взяти до відома, що у таких населених пунктах:
  • Мирне
  • Головурів
  • Старе
  •  Проців

проведені роботи з обрізки дерев вздовж охоронних ліній електропередач, що дозволило значно знизити ризик аварій на електромережах. (додаток: перелік вулиць, на яких виконано обрізку дерев).

 

 Відповідальний: начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою Михайло ОРСАГ

Директор КП ЖКК «Вороньків» Вікторія ЧИРИКАЛО

 

Термін – постійно. 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

Сільський голова                                                    Любов ЧЕШКО