Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

16/09/2024

Проект рішення від 16.09.2024 «Про   розгляд заяви  товариства з обмеженою відповідальністю «Асоціація будівельників України» (ЄДРПОУ 44891699)  щодо передачі в оренду земельної ділянки в с. Кийлів, Бориспільського району,  Київської області»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ П'ЯТА    ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

Від 26.09.2024                                с. Вороньків                           №000-35-VІІІ

                                                 

Про   розгляд заяви  товариства з обмеженою відповідальністю «Асоціація будівельників України» (ЄДРПОУ 44891699)  щодо передачі в оренду земельної ділянки в с. Кийлів, Бориспільського району,  Київської області

        Розглянувши   заяву директора ТОВ «Асоціація будівельників України» Кулагіна В.В.  про  передачу в оренду  земельної ділянки в с. Кийлів, Бориспільського району,  Київської , керуючись ст. 93 Земельного кодексу України, ст..26.п.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”», враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, Вороньківська сільська рада  Вороньківська сільська рада

В И Р І Ш И Л А :

       1. Відмовити ТОВ «Асоціація будівельників України» (ЄДРПОУ 44891699)   в передачі в оренду земельної ділянки в с. Кийлів, Бориспільського району,  Київської області в зв'язку з тим, що дана ділянка перебуває в оренді третіх осіб.

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

 

Сільський голова                                     Любов ЧЕШКО