Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

02/12/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 18.11.2021 № 398 «Про затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради та про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ РАЙОН

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження конкурсної документації

з визначення виконавця послуг з вивезення

побутових відходів на території Вороньківської

сільської ради та про проведення конкурсу з

визначення виконавця послуг з вивезення побутових

відходів на території Вороньківської сільської ради

 

Відповідно до п.п.6 п. «а» ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.35-1 Закону України «Про відходи», постанов Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», від 21.07.2005р. № 631 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг», виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити конкурсну документацію з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради (Додаток 1) та Журнал обліку конкурсних пропозицій конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради (Додаток 2).

2. Для проведення конкурсу утворити конкурсну комісію (Додаток 3).

3. Забезпечити конкурсній комісії:

3.1. Підготовку конкурсної документації з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради.

3.2 Опублікувати оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Вороньківської сільської ради.

3.3. Проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Вороньківської сільської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іщенко Олександра Миколайовича.

 

с. Вороньків

Від 18.11.2021 року

№398

 

 

Сільський голова                                           Л.І. Чешко


Прикріплені файли: