Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

02/12/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 18.11.2021 № 397 «Про погодження Статуту громадського формування «Саків» з охорони громадського порядку на території Вороньківської сільської ради»


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ВОРОНЬКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Про погодження Статуту громадського

формування «Саків» з охорони громадського

порядку на території Вороньківської сільської ради

 

     Відповідно до ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і Державного кордону», приймаючи до уваги протокол зборів  громадського формування  з охорони громадського порядку «Саків»  Вороньківської сільської ради від 16.11.2021 року, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради   

В И Р І Ш И В:

  1. Погодити Статут громадського формування «Саків» з охорони громадського порядку на території Вороньківської сільської ради в новій редакції ( Статут та протокол зборів додається).

 

  1. Голові громадського формування Коваленку В.О. погодити Статут громадського формування «Саків» з охорони громадського порядку на території Вороньківської сільської ради  у Головному управлінні Національної поліції в Київській області в становленні чинним законодавством терміни.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.   

  

Сільський голова                                                Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 18.11.2021 року

№ 397


Прикріплені файли: