Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

17/09/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 17.09.2024 № 280 «Про встановлення опіки та призначення опікуна над малолітнім»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  17 вересня 2024 року              с. Вороньків                             № 280                                                                         

 

Про встановлення опіки

та призначення опікуна над малолітнім

 

Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постанови Кабінету Міністрів України  від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», свідоцтва про смерть Щербань Тамари Василівни серія І-ОК № 637288 видане виконавчим комітетом Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області 17 липня 2024 року, свідоцтва про смерть Чупака Андрія Миколайовича серія І-ОК № 437843 видане Броварським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Київській області 02 жовтня 2018 року, заяви Нікітченко Катерини Іванівни, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Вороньківської сільської ради  від 17 вересня 2024 року, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити опіку та призначити опікуна над малолітньою дитиною 27 лютого 2013 року народження, який має статус дитини-сироти, громадянку Нікітченко Катерину Іванівну, 15 лютого 1960 року народження, яка проживає за адресою: вулиця Перемоги, будинок 85, село Старе, Бориспільського району, Київської області.
  2. Персональну відповідальність за життя, здоров'я, фізичний, психічний розвиток, матеріальне забезпечення малолітньої дитини покласти на Нікітченко Катерину Іванівну.
  3. Зобов'язати громадянку Нікітченко Катерину Іванівну раз на рік до 01 грудня подавати до служби у справах дітей та сім’ї Вороньківської сільської ради звіт про стан виховання, утримання і розвиток дитини в родині та два рази на рік проводити медичне обстеження дитини.
  4.   Службі у справах дітей та сім'ї Вороньківської сільської ради забезпечити здійснення контролю за захистом прав та інтересів малолітньої дитини, відповідно до чинного законодавства України.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань виконавчих органів ради Пасько Л.А.

 

 

Сільський голова                                                           Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення