Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/08/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 20.08.2024 № № 247 «Про скасування часових обмежень торгівлі алкогольними напоями на території Вороньківської сільської територіальної громади»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 20.08.2024 року                          с.Вороньків                                        № 247

 

Про скасування часових обмежень

торгівлі алкогольними напоями

на території Вороньківської сільської

територіальної громади

 

            Відповідно до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, указів Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 року” Про введення воєнного стану в Україні” (зі змінами), від 24.02.2022 року “ № 68/2022 “ Про утворення військових адміністрацій”, відповідно до п.9 розділу XIII Закону України  від 18 червня 2024 року № 3817-IX “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилянтів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального”, зважаючи на рішення оперативного штабу Ради оборони Київської області, викладеного у протоколі від 05.08.2024 року № 269, на спільний наказ Бориспільської районної військової адміністрації Київської області та сектору оборони Київської області № 32 від 14.08.2024 року “ Про скасування часових обмежень торгівлі алкогольними напоями на території Бориспільського району  Київської області”, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Скасувати часові обмеження на заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в торгівельних мережах та закладах громадського харчування на території Вороньківської сільської ради, крім обмежень на час комендантської години.
  2.  Ознайомити підприємців, що здійснюють діяльність на території Вороньківської сільської ради про неухильне дотримання Закону України “Про правовий режим воєнного стану” та даним рішенням виконавчого комітету Вороньківської сільської ради.
  3.  Контроль за  виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення