Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

19/07/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 08.09.2024 № 209 «Про організацію роботи щодо повноти та своєчасності надходжень земельного податку з юридичних та фізичних осіб до місцевого бюджету за І півріччя 2024 року»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 19 липня  2024 року                  с. Вороньків                                   № 209

 

Про організацію роботи щодо повноти та своєчасності надходжень земельного податку з юридичних та фізичних осіб до місцевого бюджету за І півріччя 2024 року

 

Відповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Земельного кодексу України, пункту 14.1.72. Податкового кодексу України, з метою наповнення сільського бюджету, заслухавши інформацію начальника відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель   Галини БУНЧУК, про хід справляння земельного податку  на території Вороньківської  сільської ради, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

1.Інформацію начальника  відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель Вороньківської сільської ради Галини БУНЧУК, про хід сплати землекористувачами земельного податку Вороньківської сільської ради в населених пунктах громади за перше півріччя 2024 року прийняти до відому (Додаток 1).

 

2. Зобов’язати спеціалістів відділу екрноміки, інвестицій та публічних закупівель діловодів, старост Вороньківської сільської  територіальної громади:

  2.1. Створювати далі базу кількісного і якісного обліку земельних ділянок по території об’єднаної територіальної громади за площею, складом угідь та правовим статусом ( кадастровими номерами). 

2.2. Земельному відділу контролювати необхідність поновлення нормативної грошової оцінки землі населених пунктів згідно з вимогами Закону України «Про оцінку земель»Земельному відділу контролювати необхідність поновлення нормативної грошової оцінки землі населених пунктів згідно з вимогами Закону України «Про оцінку земель»

2.3. Здійснювати постійний контроль за:

- надходженням земельного податку з юридичних та фізичних осіб;

- погашенням заборгованості за минулі роки;

- використанням земельних ділянок за цільовим призначенням.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення