Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

24/04/2021

Рішення від 24.04.2021 № 95 «Про відмову ххххххххххххххххххх у наданні висновку про усунення перешкод, щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дитиною»

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Про відмову ххххххххххххххххххх

у наданні висновку про усунення перешкод,

щодо участі у вихованні та вільному

спілкуванні з дитиною

 

Відповідно до Постанови №866 ст.73, п.53-2 « Питання діяльності органі опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», на підставі протоколу №2 від 13.04.2021 року засідання комісії з питань захисту прав дитини, щодо розгляду заяви ххххххххххххххх, який проживає за адресою: с. Вороньків, вул. хххххххххххххххххх, про усунення перешкод, щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з донькою ххххххххххххххххх виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Відмовити у наданні висновку по заяві ххххххххххххххх про усунення перешкод щодо участі у вихованні дитини хххххххххххххх у зв’язку з тим, що дитина не проживає на території Вороньківської сільської ради.
  2. Рекомендувати хххххххххххххх звернутись до служби у справах дітей за місцем фактичного проживання (перебування) дитини ххххххххх.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасько Л.А.

 

Сільський голова                                          Любов ЧЕШКО

с. Вороньків

Від 24.04.2021 року

№ 95