Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

21/06/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 21.06.2024 № 171 «Про стан військово-облікової роботи на території Вороньківської сільської територіальної громади»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 21 червня 2024 р.                      с. Вороньків                             № 171

 

Про стан військово-облікової роботи

на території Вороньківської сільської

територіальної громади

 

     Керуючись статтями 36,40 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», частиною першою статті 22 Закону України  «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Порядком організації та ведення військового  обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів»  заслухавши інформацію начальника відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Вікторії ЖЕЛІЗКО щодо стану військово-облікової роботи на території Вороньківської сільської територіальної громади, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію  начальника відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Вікторії ЖЕЛІЗКО щодо стану військово-облікової роботи на території Вороньківської сільської територіальної громади взяти до відома (додається)
  2. Старостам сіл:

2.1. Надати начальнику відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних  В.А.Желізко уточнений  перелік підприємств, установ та організацій, які    проводять свою діяльність на території сіл Вороньківської територіальної громади для проведення звірки облікових даних карток первинного обліку з підприємствами, установами,  організаціями.  

                                                                                 До 20.07.2023 року

2. Начальнику відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних  Желізко В.А.:

2.1. Провести звірку карток первинного обліку з військовим обліком підприємств, установ, організацій Вороньківської територіальної громади. 

                                                                           До 31.10.2023 року

2.2. Здійснювати оповіщення військовозобов’язаних та резервістів, які перебувають на території Вороньківської сільської територіальної громади,  про виклик до Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії.

                                                                               При отриманні розпоряджень

                                                                                начальника Бориспільського  

                                                                                 РТЦК та СП

 

 4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

Сільський голова                                                     Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення