Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/05/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 20.05.2021 № 144 «Про ведення діловодства у старостинських пунктах Вороньківської сільської ради»

 

герб

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

 

РІШЕННЯ

 

Про ведення діловодства у старостинських пунктах

Вороньківської сільської ради

 

Заслухавши доповідь начальника відділу ЦНАП Власко Яни Валеріївни про ведення діловодства у старостинських пуктах Вороньківської сільської ради, з метою підвищення рівня виконавської дисципліни, посилення персональної відповідальності працівників сільської ради за своєчасне і якісне виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України та Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами Вороньківської сільської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями сільського голови, керуючись статтями 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вороньківської сільської ради 

В И Р І Ш И В:

1. Доповідь начальника відділу ЦНАП Власко Яни Валеріївни прийняти до відома.

2. Посилити контроль над веденням документації діловодами старостинських пуктів та  своєчасним наданням матеріалів по виконанню контрольних документів.

          3. Нести персональну відповідальність за стан виконавської дисципліни.

          4. Здійснювати системний контроль та аналіз стану ведення діловодства у старостинських пунктах Вороньківської сільської ради, вносити пропозиції  щодо вжиття заходів для удосконалення контролю за виконанням розпорядчих документів.

          5. Щопівроку розглядати на засіданнях виконкому стан виконання завдань визначених в документах вищих органів влади та вживати невідкладних заходів щодо усунення недоліків та їх попередження.

          6. Вживати заходів щодо притягнення, згідно з чинним законодавством, до дисциплінарної відповідальності осіб, які допускають порушення виконавської дисципліни.

7. Попередити старосту села Старе та села Васильки Некрасова Олега Віталійовича:

у разі грубого порушення в питанні ведення діловодства та вчинення нотаріальних дій, Вороньківська сільська рада вживатиме заходи щодо притягнення до відповідальності.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасько Л.А.

 С.Вороньків

Від 20.05.2021 року

№ 144

 

Сільський голова                                                           Л.І.Чешко

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення