Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/05/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 20.05.2021 № 141 «Про надання дозволу на укладання договору дарування будинку та присадибної ділянки»

                                                                                                                                                                                    

Виконавчий комітет

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

 

 

РІШЕННЯ

 

 Про надання дозволу на укладання

договору дарування будинку та присадибної ділянки

 ХХХХХХ

 доньці ХХХХХХ

 

              Відповідно ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, на підставі протоколу № 4 від 14.05.2021 року засідання комісії з питань захисту прав дитини, щодо розгляду заяви ХХХХ, який звернувся  з проханням надати дозвіл на укладення договору дарування будинку та присадибної ділянки, що знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, провулок Шевченка, ХХХ на ім’я його доньки ХХХХ року народження, яка проживає в будинку з малолітніми дітьми ХХХХХХХ,ХХХр.н., та ХХХХ , ХХХХр.н. попередивши про юридичну відповідальність за порушення майнових та житлових прав дітей та обов’язкового надання службі у справах дітей документів, що підтверджують вчинення правочинів щодо нерухомого майна відповідно до законодавства враховуючи, що при здійсненні даного правочину права малолітніх дітей порушені не будуть, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:                                     

     1. Надати дозвіл гр. ХХХХ скласти договір дарування будинку та присадибної ділянки за адресою: Київська область, Бориспільський район, с.Вороньків, провулок Шевченка, будинок ХХХх, що є його приватною власністю доньці ХХХХ при цьому права малолітніх дітей ХХХ та ХХХ на проживання порушені не будуть.

     2. Попередити громадянку ХХХ, матір  малолітніх дітей, про юридичну відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

     3. Зобов’язати ХХХ (матір) законного представника  малолітніх дітей ХХХ та ХХХХ  у десятиденний   термін надати службі у справах дітей  виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради - копію договору дарування, що підтверджує право користування житлом малолітніх дітей.

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Пасько Л.А.

 

С.Вороньків

Від 20.05.2021 року

№ 141

  Сільський  голова                                     Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення