Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

20/05/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 20.05.2021 № 136 «Про створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, затвердження положення про Координаційну раду, її складу»

Виконавчий комітет

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

 

РІШЕННЯ

 

Про створення Координаційної ради з питань                                                                                               гендерної рівності, запобігання та протидії

домашньому насильству за ознакою статі,

протидії торгівлі людьми, затвердження

положення про Координаційну раду, її складу

 

           Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», Закону України від 20.09.2011 року № 3739-VI «Про протидію торгівлі людьми» із внесеними до нього змінами,  Закону України  від 07.12.2017 №2229-19 “Про запобігання та протидію домашньому насильству”, керуючись Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні"  виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити Координаційну раду з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

2. Затвердити:

2.1. Положення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії   торгівлі людьми (додаток 1).

2.2. Склад Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання і протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії   торгівлі людьми (додаток 2).

2.3.  План заходів щодо протидії  торгівлі людьми на період 2021 року на території Вороньківської громади (додаток 3)

 

 

3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Сільський  голова                                   Любов ЧЕШКО     

     с. Вороньків

      від 20.05.2021 р.

      №136

                                                                                           

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення