Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

13/08/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 13.08.2021 № 254 «Про надання статусу неповнолітньому»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ РАЙОН

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

          Про надання статусу неповнолітньому

          ХХХХХ

 

 

          Відповідно до Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», на основі рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 08 липня 2021 року провадження № ххххх справа № ххххх про позбавлення ХХХ батьківських прав, свідоцтва про смерть матері   ХХХ, видане Бориспільським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) 17 листопада 2020 року  серія ХХХХХ, актовий запис № ХХх8, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

          ВИРІШИВ:

 

  1. Надати неповнолітньому ХХХХ, ХХХ року народження, статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

 

  1. Службі у справах дітей виконавчого комітету Вороньківської сільської ради підготувати необхідні документи для подальшого влаштування неповнолітнього ХХХ.
  2. Закріпити за неповнолітнім ХХХХ  право на користування житлом за адресою вулиця ХХХХХХ, село Вороньків, Бориспільського району, Київської області .
  3. Призначити відповідального за утримання житлового приміщення за адресою вулиця ХХХХХ, село Вороньків, Бориспільського району, Київської області, яке закріплено на праві користування за неповнолітнім ХХХ його бабусю ХХХХХХХ.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань виконавчої ради Пасько Л.А.  

 

 

Сільський голова                                                         Любов  ЧЕШКО

 

с.Вороньків

від 13.08.2021 року

№254