Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

13/08/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 13.08.2021 № 250 «Про погодження неповнолітньому ХХХХ, ХХХ р.н., на цілодобове перебування в КЗ КОР «Васильківській спеціалізованій школі І-ІІ ступенів»»

                                                                                                               

Виконавчий комітет

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

 

РІШЕННЯ

 

Про погодження неповнолітньому

ХХХХ, ХХХ р.н., на цілодобове перебування

в КЗ  КОР «Васильківській спеціалізованій 

школі І-ІІ ступенів»

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону дитинства»,  «Про освіту»,  «Про повну загальну середню освіту», «Про соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю», постанов Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», від 01.06.2020 року № 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CОV-2», розглянувши заяву  громадянки ХХХХ, ХХХ р.н. від   12.07.2021 року, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 12.08.2021 року протокол № 7 та дослідивши обставини, які склалися в родині, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

        ВИРІШИВ:

1. Погодити цілодобове перебування неповнолітньому ХХХХ, ХХХ  року народження, жителя с.Проців, вул. ХХХХ Бориспільського району, Київської області в КЗ КОР «Васильківському спеціалізованій школі І – ІІ ступенів» крім святкових та канікулярних днів, але не частіше ніж один раз на два тижні до 31.12.2021 року.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника служби у справах дітей Вороньківської сільської ради Косинську Л.В.

 

 Сільський голова                                                                Любов ЧЕШКО

 с. Вороньків

 від 13.08.2021 р.

  № 250

 


Прикріплені файли: