Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/07/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 08.07.2021 № 218 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради від 28.12.2020 р. №05 «Про затвердження штатних розписів відділів, управлінь, закладів та установ підпорядкованих виконавчому комітету Вороньківської сільської ради»»

 


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА                                             БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Про  внесення змін до рішення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради від 28.12.2020 р. №05 «Про затвердження штатних розписів відділів, управлінь, закладів та установ підпорядкованих виконавчому комітету Вороньківської сільської ради»

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з виробничою необхідністю, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Вивести з штатного розпису Мирненскьго будинку культури штатну одиницю 0,75 ставки машиніста сцени з 10.09.2021 року
  2. Ввести до штатного розпису Старівського будинку культури штатну одиницю 0,50 ставки  художнього керівника  з 10.09.2021 року
  3. Ввести до штатного розпису Сошниківського будинку культури штатну одиницю 0,25 ставки  художнього керівника  з 10.09.2021 року

4. Сільському головів п’ятиденний термін видати розпорядження з особового складу щодо проведення процедури скорочення штатної одиниці відповідно до трудового законодавства України.

5. Спеціалісту І категорії (кадри) відділу організаційної роботи та кадрового забезпечення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради не пізніше ніж за 2 (два) місяці з моменту видачі розпорядження сільського голови, попередити працівника про можливе його вивільнення та запропонувати  працівнику, що підпадають під скорочення штату, переведення за його згодою на іншу вакантну посаду. У разі відмови від переведення або браку вільних посад підготувати документи для скорочення відповідного працівника та звільнити його за п.1 ст.40 КЗпП України. Звільнення працівника провести відповідно до вимог діючого законодавства, з дотриманням відповідних пільг та компенсацій.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасько Людмилу Анатоліївну.

 

Сільський голова                                                                    Л.І. Чешко

С. Вороньків

Від 08.07.2021 р.

№ 218


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення