Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/07/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 08.07.2021 № 215 «Про присвоєння, уточнення поштової адреси житловому будинку гр. Золоторучко Олексія Івановича»

b„

Виконавчий комітет

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району Київської області

 

РІШЕННЯ

 

 

Про   присвоєння, уточнення поштової  адреси  житловому будинку

гр. Золоторучко Олексія Івановича  

 

 

              Керуючись  статтею   31  Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні» , до Порядку  присвоєння  будівельних та поштових адрес  об’єктам нерухомості, розташованих на території  Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, затвердженого рішенням сесії сільської ради від 24 квітня  2021 року                № 191-06-VІІ, розглянувши заяву гр. Золоторучко Олексія Івановича    та документи до неї від 30.06.2021 року  щодо  присвоєння, уточнення   адреси  житловому  будинку , виконавчий комітет  сільської  ради  в и р і ш и в :

 

 

     Присвоїти поштову адресу житловому будинку з відповідними надвірними будівлями, який належить на праві приватної власності  гр. Золоторучко Олексію Івановичу  в  зв'язку  із впорядкуванням адресного господарства та переадресацією домогосподарств  : село Вороньків, вулиця Дніпровська, номер будинку 11-А , Бориспільського району ,  Київської області.

 

 

 

                 Сільський голова                                                                                 Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

с. Вороньків

від 08.07. 2021 року

№ 215


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення