Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

27/05/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 27.05.2024 № № 158 «Про  надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу будинку за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, на ім'я малолітніх дітей»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 27 травня 2024 року                с. Вороньків                                      № 158

 

 

Про  надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу будинку за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, вулиця ___________ на ім'я малолітніх дітей

 

 

Відповідно до частини 3, 4 статті 177 Сімейного кодексу України, статті 17 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866, розглянувши заяву та документи надані громадянкою ______________________________ (вх. № 2074/09-15  від 27.05.2022 року) стосовно прохання надати дозвіл на укладення договору купівлі-продажу будинку, що знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, _____________________на ім'я її малолітніх дітей, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Вороньківської сільської ради (№ 08  від 27 травня 2024 року), виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:                                                                     

  1. Надати дозвіл громадянці _________________________________ на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку загальною площею 94.5 кв. м., житловою площею 67.8 кв. м., що знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Вороньків, вулиця _______________ на ім'я її малолітніх, за кошти одноразової грошової допомоги та компенсійних сум від держави дітям загиблого у період дії воєнного стану солдата _________________________( свідоцтво про смерть______) при підписанні договору купівлі-продажу будинку на суму 1 480 000 гривень.

 

  1. Надати право діяти матері громадянці ___________________________________від імені її малолітніх дітей  при здійсненні правочину.

 

 

  1. Зобов'язати громадянку ________________ у місячний термін направити у службу у справах дітей та сім'ї Вороньківської сільської ради копію договору, укладеного відповідно до даного рішення.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника        сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

 

 

 Сільський голова                                                             Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення